آموزش نصب وردپرس روی Cpanel

با عرض سلام خدمت دوستداران وردپرس؛
در این مقاله با آموزش نصب وردپرس روی Cpanel در خدمت شما عزیزان هستیم.
این آموزش از آموزش‌های مهم وردپرس در شروع کار به شمار می‌آید. همچنین برای بسیاری افراد که در مدت قابل توجهی کار با وردپرس را آغازه کرده‌اند سوال است

که چگونه برای نصب وردپرس روی هاست خود با توجه به تغییرات ایجاد شده اقدام کنند. با ما همراه باشید تا به بررسی این امر بپردازیم…

نصب وردپرس روی Cpanel

بهتر است قبل از ورود به مبحث به پیش‌نیازها و جزئیات بپردازیم. ما می‌خواهیم یک سایت را در محیط اصلی یا در اینترنت راه‌اندازی کنیم و از دنیای تستی خارج شویم. برای این منظور دقت خود را باید بالا برده و درست انتخاب کنیم، سپس دست به عمل بزنیم. قدم‌هایی که باید در این راستا برداشته شود به صورت زیر است:

  1. خرید هاست مناسب و ترجیحا لینوکسی از شرکتی معتبر و دارای پشتیبانی 
  2. ثبت دامنه موردنظر برای سایت 
  3. ست کردن دامنه و هاست 
  4. استفاده از اطلاعات ورود به هاست یا اطلاعات FTP
  5. دانلود آخرین نسخه وردپرس فارسی 
  6. دانلود قالب وردپرس مورد نظر (در گام بعدی)
  7. دانلود افزونه‌های مورد نیاز (در گام بعدی)

حال به سراغ شرح توضیحات نصب وردپرس روی Cpanel می‌رویم…

برای نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید آخرین نسخه وردپرس فارسی را دریافت کنید که معمولا از وبسایت وردپرس فارسی امکان پذیر است.

پس از دانلود باید نگارش جدید وردپرس را به صورت فایل زیپ بر روی دسکتاپ کامپیوتر خود ذخیره کنید. سپس وارد سی پنل شوید و مراحل نصب وردپرس روی Cpanel آغاز کنید.

بارگذاری وردپرس

در مرحله اول باید مطابق شکل زیر وارد پوشه فایل‌های خود روی هاست شوید.

وقتی بر روی File Manager کلیک کنید وارد صفحه‌ای می‌شوید که در قسمت سمت چپ آن مشابه شکل زیر پوشه public_html را مشاهده می‌کنید.

پوشه pubilc_html ریشه هاست شماست و شما باید در همین پوشه فایل‌های وردپرس خود را قرار دهید.
برای قرار گرفتن فایل‌های وردپرس در پوشه public_html و در نهایت نصب وردپرس روی Cpanel باید مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در هاست نسخه وردپرس را به صورت فایل zip آپلود کنید.

پس از آپلود شدن پوشه وردپرس باید بر روی پوشه زیپ آن راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا پوشه وردپرس را از زیپ خارج کنید.

مطابق شکل زیر وقتی نسخه وردپرس را extract می‌کنیم باید فایل زیپ آن را از داخل سی‌پنل خود پاک کنید.

سپس بر روی پوشه آبی رنگ wordpress در شکل بالا کلیک می‌کنیم تا تمام فایل‌های درون پوشه wordpress را از درون پوشه وردپرس به پوشه public_html انتقال دهیم.
همان‌طور که در شکل زیر می‌بیند برای انتقال تمام فایل‌های وردپرس بر روی تمام فایل‌ها راست کلیک می‌کنیم و گزینه Move را انتخاب می‌کنیم.

وقتی در شکل بالا گزینه “Move” را انتخاب می‌کنیم مطابق شکل زیر یک پنجره‌ای باز می‌شود که در این پنجره، مسیر فعلی تمام فایل‌های وردپرس به صورت public_html/wordpress/ مشخص شده است و شما باید کلمه wordpress را از مسیر مشخص شده در شکل پاک کنید و فایل‌ها را به پوشه public_html برای نصب وردپرس روی Cpanel انتقال دهید.

ساخت پایگاه داده

سپس باید کارهای مربوط به دیتابیس را انجام دهیم که برای این کار باید بر روی گزینه Database ®MysQl در داخل سی‌پنل  که در شکل زیر مشخص شده کلیک کنیم.

نظرات کاربران
مطالب مرتبط

درباره شبکه آذین - NetworkAzin

شبکه آذین به عنوان یک گروه تجاری بزرگ سهامی در زمینه ارائه سیستم ها , نرم افزارها , سخت افزارها و خدمات تحت شبکه و اینترنت در ایران فعال می نماید. حیطه اصلی فعالیت این شرکت فناوری اطلاعات بوده و تلاش می نماید تا حوزه فعالیت را در این موضوع گسترش دهد. سرمایه اصلی شبکه آذین نیروی انسانی متخصص و متعهد میباشد که با پشتیبانی شبانه روزی توانسته است با افتخار میزبان بسیاری از سازمانهای دولتی ، نیمه دولتی و شرکت های کوچک و بزرگ معتبر کشور باشد.

طراحی و توسعه منحصر به فرد برای شبکه آذین - NetworkAzin توسط استودیو نوا

شبکه آذین

میزبان قدرمند امنیت اطلاعات

پایدارترین شبکه بین المللی دیتاسنتر ایران و اروپا